(Cecilie 14 marts 2013 i baghaven...)

 

 

Jeg skal snart konfirmeres. Det vil sige at i den kirke jeg kommer i, bliver vi ikke konfirmeret. Konfirmation er egentlig en bekræftelse af dåben, men da jeg ikke er blevet døbt som lille, er der ikke andet at "konfirmere" end at Jeg tror på Gud - og jeg tror også han tror på mig.

 

Vi skal holde fest hjemme hos mig. Det vil jeg helst! Der er desværre ikke plads til alle mine venner den dag, så jeg fejrer dagen med min familie, og nogle af de venner der har betydet meget for mig siden jeg blev født. Heldigvis er der mange der betyder meget for mig, og selvom vi ikke har plads til allesammen på min konfi-dag, så er ALLE velkomne til at fejre dagen sammen med mig i kirken kl 10.

 

Ønskeseddel:

Der er sikkert nogle der vil vide hvad jeg ønsker mig! Det er nemt nok (-; ... Jeg ønsker mig nemlig masser af ting og sager, og også gerne penge til at kunne købe det jeg drømmer om. Nemlig et lækkert fotografiapparat (Canon EOS 650D) og macbook pro. Jeg elsker også at blive overrasket, og er altid glad for tøj og ting og smykker og dufte, og unikke ting og  .... I det hele taget gaver (-:

 

På selve dagen:

Jeg håber det bliver en rigtig sjov og spændende dag, og ELSKEEEEEEEEEER sjov og skæve indslag. Så alle fest deltagere må meget gerne komme i festhumør og smil på læben. Hvis nogen har forberedt et indslag, skal I kontakte den skøre toastmaster...

 

Jeg har allerede købt mig en konfi-kjole. Den er flot, synes jeg. Men der er også mange andre ting jeg skal ha styr på. Jeg har en plan med nogle sko, men det kan du se hvis du kommer på dagen.

Jeg skal med min klasse på "Blå Mandag" De skal konfirmeres sidst i april, så vi skal afsted inden min store dag. Mon ikke jeg får 2 "blå mandage" ud af det ... 

 

Kontakt:

Hvis du vil spørge om noget kan du bare skrive til mig på min mail, mobil eller på facebook. F.eks. om hvordan det er at gå til forberedelse sammen med 6 drenge, og ens far som underviser ... (-;

 

Cecilie.   

 

 

Cecilie: En stille pige: YEAH RIGHT ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 maj 2013

 

 

Aabenraa Frikieke:
Vi starter kl 10 i kirken og her er alle velkomne.

 

Adressen er:

Haderslevvej 6. 6200 Aabenraa.

 

Parkering:

Der er begrænset parkering mange steder, men inde i gårdspladsen, hvor der er løse sten, er der ingen begrænsning (for dem der kommer i god tid)

 

Festen foregår på

"Restaurent White House":

 

Adressen er:

Skovvænget 7, Hostrupskov

6200 Aabenraa

 

 

Cecilies mailadresse:


cecilieelarsen@gmail.com

 

Cecilies Mobil: 51149951

 

FB: Søg på mit navn!

 

links: Frikirken i Aabenraa

                                                             

Toastmaster:

 

Kontakt: pas2ren på enten

Telefon: +45 23621010

eller:

Mail: pas2ren@mail.dk

 

 

                       Toastmaster

 

 

 

 

Velkommen til pas2ren.dk