Skovvænget 7, Hostrupskov. 6200  Aabenraa.

 

 

 

Så lykkedes det...

 

Efter længere tids søgning har vi endelig handlet hus. Vi har fundet et nyt hjem der imødekommer de fleste ønsker for os alle fire. Huset ligger for enden af en stikvej, og haven er helt tilbagetrukket, med skoven som nabo på 2 sider.

 

Skolevejen foregår via stisystem, til Stubbæk skole. En rask lille cykeltur på 3.5 km hver vej, eller med skolebussen, som holder for enden af skovvænget.

 

Fjorden ligger få hundere meter nede af bakken, og vores ønske om natur kombineret med et boligområde, et rummeligt hus, og ikke for meget ombygning... Er lykkedes ganske godt.

 

Huset er på 200 kvm, og den integrerede garage har vi planer om, at lave til et multirum. (Der er også dobbelt carport)

 

Har du lyst til at se lidt billeder og en plantegning, så bare fortsæt ned af siden. Du kan evt. selv se på www.dgs.dk hvor skovvænget ligger.

 

Velkommen...

 

Herunder har du et udsnit af de billeder der tidligere lå på Nyboligs hjemmeside. Vi har fået tilladelse til at bringe dem her. Teksten ved billederne hører altid til billedet under teksten!

 

Vi begynder udenfor...

 

For enden af Skovvænget kommer du til vorers hus. Garagen til venstre skal laves om til et multirum med tiden. Du kan næsten se den dobbelte carport i højre side af billedet. Herfra kan man gå tørskoet ind i huset. Hoveddøren er lige bag garagen.

 

 

Indgang / Hoveddør

 

 

Her har du udsynet den modsatte vej og kigger stik nord, mod fjorden.

 

 

Dette billede er taget fra det syd-vestlige hjørne. De to vinduer er ind til soveværelset, døren, og de seks høje vinduer er ind til den store stue. I baggrunden ser du afslutningen af skoven, som er vores østlige nabo.

 

 

Og her har du udsynet den modsatte vej. Det lille vindue er ind til den store stue, Det store glasparti er til mellemgang / Alrum, og de to vinduer nærmest, er ind til Cecilies værelse.

Skoven du ser herfra er vores nabo mod syd.

 

 

Fra terrassen finder du denne udsigt. Billedet er "trukket lidt", for de to sider af huset er faktisk vinkelret.

 

 

Fra det nord-østlige hjørne ser du aften solen bedst. Grunden skråner lidt op mod skoven, og ved at anlægge terrasser på den østlige del af grunden, får du de sidste af solens stråler. Vi har overvejelser om at forlænge terassen mere mod syd, og måske hæve den noget, for derved at få endnu mere aftensol, og udsigt mod fjorden. Vinduet er ind til Sofies værelse.

 

 

Plantegningen: "Op" på din skærm er stik øst. Højre er syd... osv.

Der er en dør ml Hall og Spisestue, som ikke kom med på tegningen.

Garagen tænkes med ind som beboelse.

Selve vejen "Skovvænget" er altså nord/syd, og havner i den dobbelte carport.

 

 

 

Velkommen indenfor...

 

Her står du inde i Hall'en. Dør ligefrem mod alrummet. Dør til højre mod soveværelset

 

 

Fra modsatte perspektiv.

Dør til venstre til gæstetoilet. Dør i midten til vindvang/Indgang. Dør til højre til bryggers

 

 

Gæste toilet ved indgangsparti.

 

 

Soveværelset

 

 

 

 

Beta version

 

Nyheder:

Vi har købt hus i Hostrupskov.

 

Ny adresse pr 1. april:

 

Familien Elkjær Larsen

Skovvænget 7, Hostrupskov

6200  Aabenraa

 

 

 

 

Lidt faktaboks om Skovvænget 7

 

Bolig: 200 kvm + 24 kvm garage,

samt dobbelt carport og udhuse         

 

Grund: 1262 kvm

 

Opført: 1963

Tilbygget samt ombygget væsentligt løbende

 

Her er hvad Nybolig skrev i deres salgsopstilling:

 

Spændende villa med skoven som nærmeste nabo

Beliggende på lukket villavænge i Hostrupskov i rolige og ugenerte omgivelser med skoven som nærmeste nabo. Ejendommen er indenfor de seneste par år blevet moderniseret med bl.a. nyt køkkenalrum, bryggers, nyanlagt have, terrasser, flisegang mm. og fremstår lys og indbydende. Villaen er opført i 1963 med hvidmalet facade, built up tag og sortmalede vinduer i træ, boligarealet udgør 200 kvm. hvortil kommer 24 kvm. garage, som kan inddrages til beboelse samt dobbelt carport med udhus.

Indretning:

Entre med nyere klinkegulv - Hall med trægulv og ovenlysvinduer - Gæstetoilet - Stort lyst køkkenalrum med nyt skabsinventar, parketgulv og god spiseplads, der fungerer som husets hjerte - Rummelig og lys stue med parketgulv, stort vinduesparti ud til haven, hvor skoven nærmest træder ind i stuen - Forældreafdeling bestående af soveværelse med parketgulv og faste skabe, gennemgangsrum der kan anvendes til "walk in" eller kontor samt eget badeværelse med kar, bruseniche, lyst miljø og klinkegulv med gulvvarme - Børneafdeling med 2 gode børneværelser med parketgulv og eget badeværelse med terrazzogulv og badekar - Bryggers med nyt lyst inventar og direkte adgang til garage.

 

 

Efter vi er flyttet ind... , er vi faldet rigtig godt til. Vi nyder de mange gode kvm inde, men mest haven ude. Haven er gennemtænkt, så der hele tiden er noget nyt der blomstrer. Og fuglene er også blevet vores venner. Vi fodrer dem, og har lært at genkende de daglige gæster, såsom Guldspurv, Dompap, Spætmejse, blåmejse, musvit, skovspurv, flagspætte, duer, krager, osv ... Du kan se vores lille fuglehus på et af billederne fra terassen mod haven. Her spises der mange kerner mm. I haven har vi tillige pindsvin, og skoven byer på daglige rådyr-besøg ved vores skel. Om aftenen sidder vi gerne på terassen og nyder stilheden, på nær den endeløse puslen i skovbunden af små og større dyr.... Hyggeligt!

 

Vi har igangsat en ombygning af garagen. Ventetiden på et stort glas/dørparti istedet for garageporten trækker nok projektet ud, men når det står færdigt engang i sommer får vi et stort multirum, som vi glæder os til at bruge.

 

Vi har også fået brænde. Det fylder pt op i den ene carport, og vi har endnu ikke beslutte hvilken brændeovnsløsning vi skal ha. Et brændeskur er vist på ønskelisten.

 

Vi har også pr 7 maj fået tv/internet/teleon igen. Det har været nogle anderledes uger helt uden forbindelse til omverden.

Vores nye fastnet:telefon nr er: 48429611

 

Velkommen til pas2ren.dk

 

Soveværelset fra den modsatte vinkel. Dør i højre side af billedet er mod "Walkin"

 

 

"Walkin" Dør mod venstre til soveværelset. Dør mod højre til badeværelse.

 

 

Forældre badeværelse med gulvvarme, kar og brus.

 

 

Bryggers. Foto fra dør i Hall. Døren i bunden af billedet er til garagen.

Du kan også ane et dørhåndtag i højre side af billedet. Det er en terassedør.

 

 

Så stikker vi næsen ind i køkken/alrummet. Dør ligefrem til børneafdeling. Der er klinker i køkkensiden.

 

 

Køkken/Alrum. fra modsatte side. I bunden af billedet ser du dobbelt dør til stuen.

Vi har en idé om at installere en brændeovn på væggen bag stuepalmen...

 

 

Køkkenet er af mærket HTH

 

 

Spiseplads fra forskellige vinkler ...

 

 

 

 

Mellemgang ml Alrum og stue

 

 

Stue til venstre. Mellemgang mod højre.

 

 

Stuen ...

 

 

Der er en mahogni dør samt et lille mahognivindue i stuen.

Det har nok været overvejet at skifte det løbende ud til mahogni i hele huset ?

 

 

 

Værelsesfløj...

Cecilies værelse herunder. Det var oprindelig to små værelser

 

 

 

Sofies værelse

 

 

Badeværelse ved børneværelserne